Dette indlæg er sponsoreret

Man er i dag afhængig af USB-kabler, fordi de bruges til at lade ens mobil op. Hvis ikke man havde sådan et kabel, ville man kun kunne bruge mobilen, indtil den gik tør for strøm, og derefter kunne man ligeså godt smide mobilen væk. Udover at kablerne bruges til opladning, har nogle af dem, såsom micro USB-kablet, også en række andre smarte funktioner. En af disse funktioner er, at de for eksempel kan overføre data fra de fleste mobiler, tablets og nogle specielle kameraer. Dog er det afhængigt af formen, hvad kablet kan forbindes til, så når du skal købe et nyt kabel, skal du være opmærksom på dette.

Til filmaftenen

En anden smart funktion, som nogle micro USB kabler har, er, at de kan forbindes til et HDMI-kabel. Dette betyder, at du kan sætte din mobil til Tv’et, så du kan se alt, hvad der foregår på din mobil, på Tv’et. Det kan være smart at få fat i sådan et kabel, hvis du og familien skal holde filmaften, eller du vil vise en masse personer noget på din mobil.

Når du køber en ny mobil, får du sikkert et micro USB kabel med. Men hvis dit gamle micro USB-kabel ikke længere virker, eller du bare gerne vil have en anden slags til at forbinde til forskellige enheder, så kan du finde masser af disse slags kabler i butikker eller på nettet.

Sikkerhedskopiér fra mobilen til computeren

Der kan findes mange fordele ved at få fat i et micro USB kabler. En tredje smart funktion ved dette kabel er, at når du forbinder mobilen til computeren, kan du overføre elementer fra din mobil såsom billeder, musik og mere. Ved hjælp af kablet kan du altså nemt og hurtigt få overført en masse mobildata til computeren, så du kan sikkerhedskopiere dine data. Man kan aldrig vide sig sikker på, hvor længe ens mobil holder, eller om den skulle blive væk. Dog behøver du ikke at bekymre dig lige så meget, hvis du får overført det meste data fra mobilen til din computer, som hvis du ikke havde.

Lang ledning, så du ikke skal rejse dig

Har du før prøvet at skulle oplade din mobil, men du var egentlig stadig i gang med at bruge den? Det kan være frustrerende, når det sker, fordi det ofte er sådan, at stikket, opladeren skal sidde i, er for langt væk i forhold til, hvor du sad og brugte din mobil. Det kan ofte give en lyst til slet ikke at lade mobilen alligevel, men man ved godt, at man er nødt til det, inden den går tør for strøm. Dette behøver du ikke længere at blive frustreret over, for der findes micro USB kabler, der er flere meter langt! Hvis du får fat i sådan et kabel, behøver du ikke længere at bekymre dig om, hvor i rummet du sidder i forhold til stikket, så du kan bruge din mobil, så længe du vil.

Har du fået en masse ny viden?

Er du blevet klogere på, hvorfor du burde anskaffe dig micro USB-kablet? Skynd dig ud og få købt et eller flere, så du kan benytte dig af alle de smarte funktioner!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here