Dette indlæg er sponsoreret

Keyhangers kortholderKeyhangers, også kendt som nøglesnore, er stykker af snore, der kan hænge over nakken, skulderen eller håndledet. De kan fx bruges til at skabe opmærksomhed omkring din person, et produkt eller en virksomhed, men kan også bruges til at hægte ting fast i. I

Er formålet med nøglesnorene at skabe opmærksomhed, så er det kun fantasien, der sætter grænser. Keyhangers kan typisk produceres i lige nøjagtig de farver, som du ønsker, og du kan dertil få trykt dit budskab, præcis som du vil have det. Dette gør det muligt at sætte et stort, individuelt præg på selve nøglesnoren for derved at maksimere opmærksomheden, og det udbytte man får ud af sin investering.

Brug fx dine nye keyhangers i forbindelse med et arrangement eller til at forkæle dine kunder. Anvendelsesmulighederne er dog mange, og nøglesnore kan fx også bruges i forbindelse med:

  • Festivaler til at adskille de frivillige, medarbejderne og gæsterne fra hinanden
  • I nattelivet, så det er nemt at spotte en bartender, afrydder eller dørmand
  • Som giwe-aways til dine kunder, så de kan fungere som loyale brandambassadører
  • Til at vise et tilhørsforhold til en sag eller et fællesskab. Fx ved hjælp af en plastiklommer til kort.

Keyhangerens historie

De første referencer til keyhangers finder vi i 1500-tallet i datidens Frankrig. Her blev de brugt af det franske militær til at forbinde en pistol, en dolk eller et sværd til uniformen. Det er klart, at datidens nøglesnore var af en helt anden type, end dem vi kender i dag, men ideen var den samme. At forbinde to ting med hinanden – i dette tilfælde udstyr.

Nøglesnore (lanyards på engelsk, af det franske lanière) blev primært brugt af kavaleriet eller søværnet. Det gjorde det nemt at holde styr på sine våben, og den fikse hægte-anordning gjorde det nemt at til- og frakoble sit våben. Generelt var snoren dog tilpas lang til, at man ikke behøvede hverken at til- eller frakoble sin pistol fra sin keyhanger. Den forblev tilkoblet til uniformen, både når våbnet var i hylsteret og i trukket form.

Keyhanger materialer

Keyhangers findes, som nævnt ovenfor, i et væld af former, farver og materialer. Afhængigt af brugen og de specifikke ønsker, som du har, vil du derfor kunne få en nøglesnor, der er tilpasset til dig og dine ønsker. Materialer, som keyhangers typisk bliver produceret i, inkluderer polyester, nylon, satin, silke, PET, læder eller som paracord. Mulighederne er derfor rigtig mange for, at du kan få et produkt, som du vil blive glad for, og det er nærmest kun fantasien, der sætter grænser.

Det samme gør sig i øvrigt gældende i valg af tilbehøret. Der findes et utal af forskellige kroge, hager og klipse, som du kan bruge sammen med din nøglesnor. Dertil kommer andet tilbehør som midterklipse, sikkerhedsspænder, mobilkroge m.m. Tilbehør fås typisk både i metal og plastik, og afhængigt af budgettet er der derfor mulighed for at få en nøglesnor, der har et eksklusivt udseende og en lækker finish. Fik jeg nævnt, at tilbehøret hos flere producenter kan indfarves i nøjagtig den farvenuance, som du ønsker? Derved undgår du, at tilbehøret bryder med designet på din flotte, nye nøglesnor, der er produceret med omtanke og hensyn til virksomhedens farvepallette, hvori sort i øvrigt ikke indgår.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here