Dette indlæg er sponsoreret

En gummibåd er måske en slags båd, som mange vil tænke på som gammeldags. Den får os til at tænke på gamle tegneserier og Birthe Kjær. Men er du lystfisker eller anden form for sejlentusiast, er en motordreven gummibåd en nødvendighed.

Den er det perfekte alternativ til en stor og klodset båd, og har du behov for at kunne pakke den hurtigt sammen, er der ingen anden båd for dig. Er du bange for at en gummibåds påhængsmotor ikke vil være kraftig nok til dig, behøves du heller slet ikke at være bange. Du kan sagtens finde påhængsmotorer der kan komme op i en god fart, uden at komme ud af kontrol.

Er du dog stadig ikke overbevist, så kan du fortsætte din læsning, og forhåbentlig få øjnene op for en motordreven gummibåds potentiale.

Det er størrelsen der tæller – i hvert fald når det gælder gummibåde

En af de rigtige store plusser ved gummibåde frem for større både eller både lavet af træ, er opbevaringsmuligheder. De fleste gummibåde er oppustelige og derfor nemme at pakke sammen efter en god dag på havet.

Selv hvis din gummibåd er motordreven, kan du finde gummibåde derude med motorer der kan afmonteres, så du stadig ikke behøves at bekymre dig om, at kunne have plads til det hele bagerst i bilen.

Trods deres nemme pakkestørrelse, kan du dog sagtens finde gummibåde der både har plads til dig, nogle ekstra venner og endda lidt småbagage. En gummibåd, motordreven eller ej, er virkelig det oplagte alternativ til fritidslystfiskeren.

Vigtigt at huske når du køber gummibåd

Har du allerede en lækker gummibåd i kikkerten, er det vigtigt at have styr på henholdsvis reglerne for sejlads, og hvilke andre småting du kunne få brug for udover selve båden og dens påhængsmotor.

Den vigtigste regel indenfor sejlads, ligegyldigt hvilket fartøj du vælger at bestige, er at det er lovpligtigt for alle passagerer at være iført en redningsvest. Ejer du altså ikke sådan en, er det vigtigt at huske at smide nogle stykker i indkøbsvognen næste gang du er ude og handle.

Udover det er der forskellige småting du ikke altid kan være sikker på, er med i købet, når du køber en motordreven gummibåd.

Trods gummibåden er motordreven, er det vigtigt at have årer med ombord i tilfælde af at noget skulle gå galt med motoren, og du har behov for at kunne styre gummibåden sikkert tilbage til land.

Er gummibåden oppustelig er det selvfølgelig også vigtigt at investerer i enten en fod – eller mekanisk pumpe, hvis ikke du allerede ejer sådan en.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here