Dette indlæg er sponsoreret

Er atmosfæren blevet lidt mærkelig på din arbejdsplads? Kan der være andre problemer eller har folk måske bare svært ved at kommunikere? Er det en ny arbejdsplads, men folk, som aldrig har arbejdet sammen før? Så kan det være at de skal igennem en teambuilding udfordring! På denne måde kan de, ligesom gymnasieeleverne, blive rystet ordentligt sammen! De kan komme hinanden mere og bedre ved! Og Det er det som skaber et godt team på en god arbejdsplads!

Det handler om at blive tryg ved hinanden

Hvorfor overhovedet lave teambuilding øvelser? Og hvordan virker de? Teambuilding er en gammel tradition, som bliver brugt af mange firmaer og på mange arbejdspladser. Det ser altid lidt spøjst ud udefra. Det ligner sådanne øvelser, som en gymnasieklasse vil blive sat til. Forskellen er bare, at det er voksne, som skal klare disse øvelser og ikke de unge. Så hvorfor gør man det? Man gør det fordi det virker? Og det virker på en stram arbejdsplads. Hvis der er dårlig atmosfære eller folk måske har svært ved ordentligt at kommunikere med hinanden, kan det gå ud over arbejdsresultatet. Dette modvirker man så, ved at sende arbejdspladsen på teambuilding.

Men hvorfor virker teambuilding? Er det ikke bare voksne, som laver børnelege? Virker det fordi det er lidt fjollet? Det har faktisk meget med det at gøre. Teambuilding handler i bund og grund om at gøre folk mere tilpas med hinanden. Det er derfor man bliver puttet ud et miljø, som er så langt væk fra arbejdsdagligdagen, så man møder sine kollegaer i et andet lys. Derfor lærer du de andre bedre at kende, og kan derfor være lidt mere rolig overfor dem. Når alle som også bliver gjort lidt til grin, i det at i alle lave nogle fjollede øvelser, så griner i også lidt ad hinanden, og dette lindrer også på anstrengelserne. Og så hjælper selve øvelserne også en del, i det at i bliver bedt om at lave en banal udfordring og løse den sammen. Så i bygger også teamwork op i et mindre anstrengt miljø. Forhåbentligt kan i tage dette teamwork med til arbejdsdagen!

Sæt teambuilding i gang

Men hvordan kommer man overhovedet i gang med sådan teambuilding? Kan det ikke være svært at sætte op? Jo, det kan det. Der skal planlægges nogle øvelser, for flet ikke at komme ind på, at man også skal have en forståelse for den menneskelige psyke, så du bedst muligt kan hjælpe dine arbejdere om at blive mere trygge ved hinanden. Det nytter ikke noget, hvis alle øvelserne foregår i enormt utrygge omgivelser. Men i dag er man så heldig, at alt dette kan blive klaret for én. Det er ikke svært i dag at finde nogle professionelle, som gider sætte det hele op for én. Især når man i dag har internettet. Alt det kræver, er bare at man søger på teambuilding, så skal man nok finde frem til de hjælpere, man leder efter! Så nu er det bare om at komme i gang!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here