Dette indlæg er sponsoreret

De fleste der bor i en by over en vis størrelse, kender til problemet med den konstante støj og uro, som de er omgivet af. Storbyer er med deres meget trafik, menneskemængder, fulde mennesker og høje musik kendetegnet ved støj og larm. De er alt andet end harmoni og idyl, der typisk primært kendetegner landlige omgivelser og naturskønne områder.

Bor du i en storby, kan gode råd være dyre. Det er ikke alle, der ønsker at flytte ud på landet, og det er muligvis kun de færreste forundt at have adgang til et sommerhus tæt på skov og strand, som de kan tilbringe weekender og ferier i. Bor du i en storby, er du derfor givetvis tvangsindlagt til trafikstøj og alt det, der hører med.

Balance af støj i storbyer

Storbyer er metropoler, hvor menneskemængden er stor, der er livligt og trafikken i myldretiden er lang. Faktisk er der mange årsager lejligheder i en storby, som kan skabe relativ meget støj. Dette kan til tider, efterfulgt af en hård arbejdsuge være stressende, irriterende, og decideret usundt for krop og sind. Det har du nok flere gange også tænkt på, og søgt ro.

Storbyer skal have balance mellem livlighed, fest og larm, og ro. Det kan gøres ved at justerer på mange forskellige elementer. Du kan være med til at reducerer støj i din storby, ved blandt andet at tage cyklen mere, frem for bilen. Trafik er nemlig en af vigtigste årsag til støj i storbyer. Derudover er plan for et støjkort over en storby, mest effektiv måde at reducerer støjniveauet på, i en storby. Butikker, festlige arrangementer/ byliv, og højlydskabende aktiviteter, skal planlægges væk fra fra beboede områder, og måske skabe stillezoner. Herved vil man kunne reducerer den gennemsnitlige db, i storbyerne.

Bor du selv i en storby, og hvordan slap du af med støjen? Du er velkommen til at dele dine oplevelser med støj og gode råd til, hvordan man får mere fred og ro i kommentarfeltet herunder.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here