Dette indlæg er sponsoreret

Det er næppe nogen overraskelse, at det er billigere at vedligeholde end at reparere. Og det gælder i særdeles, når der er tale om din bolig. Det er altid bedst at være på forkant med eventuelle problemer og skader, for det kan ende med at blive ekstremt dyrt, hvis du nedprioritere vedligeholdelsen.

Og der er naturligvis visse dele, der er vigtigere at vedligeholde end andre. Og det skyldes naturligvis især den konsekvens det kan have at undlade vedligeholdelse. Og det gælder i særdeleshed rensning af tagrender.

Hvorfor skal dine tagrender renses

Tagrenderne er en helt vital del af dit hus. Det skyldes, at tagrenderne er det absolut eneste, der sikrer, at regnvand, sne og slud løber væk fra huset i stedet for ned af og ind i bygningen. Vidste du, at dit hus skal modstå mere end 100 tons regnvand, slud og sne hvert eneste år? Det er altså store mængder, huset skal stå imod, og derfor er det også vigtigt regelmæssigt at sikre sig, at tagrenderne virker som de skal.

Hvis du gerne vil spare rensning af tagrender prisen, så kan du i teorien godt foretage rensningen selv. Men det kan ikke anbefales. Det skyldes naturligvis, at rensningen er en så vigtig del af din regelmæssige vedligeholdelse af huset, at det simpelthen er bedst at overlade det til professionelle.

Rensning af tagrender – pris

Rensning af tagrender prisen hos en professionel afhænger helt af, hvilket firma du er i kontakt med, hvor meget arbejde der skal udføres, hvordan proceduren skal være, og hvor stort dit hus er. Derfor er det altid en god idé at indhente tilbud på rensning af tagrender pris hos flere forskellige firmaer. På den måde sikrer du dig, at du får et godt tilbud, og at du samtidig kan se flere firmaer an og finde det firma, du stoler mest på.

Rensning af tagrender – pris og procedure

Proceduren for rensning af tagrender afhænger lidt af, hvilken type ejendom der er tale om. Har du for eksempel en lejlighed i en etageejendom, vil rensning blive foretaget med en støvsuger, så firmaet ikke skal bekoste stillads og stiger. Har du blot et helt almindeligt privat hus, vil rensningen ske uden støvsuger. Prisen for processen er naturligvis påvirket af, hvordan det gøres.

Det professionelle firma tjekker først tagrenderne efter og konstaterer, om de virker, som de skal, om der er huller, der skal lappes, og om der er dele af tagrenderne, der trænger til en udskiftning.

Herefter fjernes snavs, blade og andre ting, der har lagt sig i tagrenderne, hvorefter de rengøres grundigt. Til sidst spules og skylles tagrenderne efter med vand, ligesom faldet på nedløbsrøret tjekkes, så du er sikker på, at vandet løber den rigtige vej væk fra huset.

Regelmæssig rensning af tagrender

Rensning af tagrender skal foretages regelmæssigt, hvilket vil sige minimum en gang om året. Det bedste tidspunkt for rensning af tagrender er lige efter løvfaldet om efteråret. Her er alle blade faldet af træerne, og du kan derfor være sikker på, at det er minimalt, hvor meget der vil lægge sig i tagrenderne herefter. Og så er tagrenderne klar til de store mængder sne, slud og regn som den danske vinter er fuld af.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here